Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Негода знову загрожує заходу України: на Закарпатті значні дощі

Негода знову загрожує заходу України: на Закарпатті значні дощі
Рятувальники оприлюднили таку інформацію на офіційному сайті ДСНС.

Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про грози на півдні та швали з гардом на Західній Україні, інформує ДСНС.

У повідомленні йдеться: "За даними Укргідрометцентру, 2 липня вночі в Приазов'ї та Криму грози, вдень у західних областях грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий)".

3 липня у західних областях також очікуються грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

На Закарпатті і в Карпатах, вдень також і на Прикарпатті значні дощі (I рівень небезпечності, жовтий).

ДСНС також попереджає про підвищення рівня води в річках.

Так 2-3 липня очікується проходження максимального рівня паводкової хвилі на р.Дністер біля с.Маяки в межах 160-170 см над нулем поста, в наслідок цього можливе затоплення траси Одеса-Рені, городів та сільськогосподарських угідь в с.Яськи, м.Біляївка (Одеська область) .

У зв'язку з дощами 2 липня на рiчках басейну Прип'ятi очiкуються пiдйоми рiвнiв води на 0.1- 0.5 м над рiвнями на 08 год 29 червня.

Можливе досягнення вiдмiтки затоплення присадибних дiлянок в окремих прирiчкових населених пунктах р. Прип'ять у Ратнiвському районі та р. Вижiвка у Старовижiвському районі Волинської областi.

3-4 липня на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська обл.) очiкуються пiдйоми рiвнiв води на 0,2 – 1,0 м над рiвнями 02 липня на 08 год. При значних дощах можливе формування мiсцевого та схилового стоку. ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.