Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Смертельні дороги: з початку року на Закарпатті кількість загиблих у ДТП зросла на 60% (ВІДЕО)

11, 12 і 17 година – піковий час аварійності на Закарпатті. Найбільша кількість ДТП – а це 37 % - припадає на четвер і п’ятницю. Патрульні кажуть, ДТП трапляються інтенсивніше, а причина традиційно - у невмінні закарпатців дотримуватись швидкісного режиму

З початку року на Закарпатті трапилось 528 ДТП. Смертність на дорогах, за словами патрульних, збільшилась на 60 відсотків. У зв’язку з початком місячника безпеки руху на дорогах Закарпаття проводиться посилене патрулювання. Йдеться про роботу з приладами TruCam, обстеження автодоріг та проведення інформаційно-превентивних акцій серед громадян.
З 1 червня запрацювала система автоматичної фіксації правил дорожнього руху. Перші камери встановили у Києві та Київській області, але поступово вони з’являться по всій Україні, зокрема і на Закарпатті. На автомагістралях встановлення камер буде відбуватися за рахунок держави, в містах та ОТГ – за рахунок місцевих бюджетів. Місця встановлення камер буде погоджено з Департаментом патрульної поліції.
Детальніше у сюжеті Першого кабельного




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.