Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Смертельна бійка на Закарпатті: вночі поліцейські виявили тіло чоловіка без ознак життя (ФОТО)


Як повідомляє Відділ коумнікації поліції Закарпатської області, за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого, у поліції відкрили кримінальне провадження. Підозрюваного у жорстокому побитті жителя Берегівщини затримано у порядку статті 208 КПК України
“18 травня, близько 2:10, поліцейські Берегівщини отримали виклик від жінки, яка повідомила, що на вулиці Вашут в селищі Батєво знайшла людину без ознак життя. Прибувши за викликом,  поблизу залізничної станції, правоохоронці виявили  чоловіка, про якого йшлося у повідомленні. Оперативно поліцейські встановили особу загиблого. Як з’ясувалося, це місцевий 40-річний житель”, – йдеться у повідомленні.На тілі померлого були явні ознаки насильницької смерті, а тому правоохоронці одразу почали пошуки кривдника.
Над розкриттям злочину працювали слідчі спецвідділу Слідчого управління, оперативники Управління карного розшуку, експерти-криміналісти, кінологи з собаками поліції Закарпаття та берегівські поліцейські.
“За лічені години чоловіка, який смертельно травмував потерпілого, встановили та розшукали. Ним виявився 37-річний житель смт Воловець. Що саме трапилося між чоловіками з’ясує слідство. 
Наразі фігуранта вже затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання у порядку статті 208 КПК України.
Досудове розслідування триває”, – інформують правоохоронці.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.