Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Дівчина із Закарпаття розповіла про ситуацію із коронавірусом в Іспанії

Дівчина із Закарпаття розповіла про ситуацію із коронавірусом в Іспанії
Увесь світ зараз обговорює ситуацію, пов’язану із спалахом коронавірусу в Європі. Видання
"PMG.ua" розпитало закарпатку, яка зараз живе і працює в Іспанії, про ситуацію із коронавірусом у цій країні.

Уродженка Ужгорода Катя Бойкевич зараз будує модельну кар’єру в Барселоні. Зі слів дівчини, коронавірусу іспанці бояться, але масової паніки поки нема.

Закарпатка Катя Бойкевич розповіла про ситуацію з коронавірусом в Іспанії

"Дуже мало людей у масках можна зустріти на вулицях. Всі гуляють, як зазвичай, – запевняє Катя. – Але в супермаркетах у спальних районах продукти дуже швидко розкуповують. А в центрі Барселони все відносно спокійно".

Як розповіла закарпатка, зміни торкнулися місцевих аптек. "Зараз в аптеках почали продавати чимало ліків лише за рецептом. Днями хотіла купити хлопцю Вентолін від асми, але мені не продали, бо нема рецепту. Хоча напередодні продавали. Така ж ситуація і з парацетамлом. 1 грам теж продають за рецептом. Без нього можна придбати хіба 500 міліграм".

Катя Бойкевич зазначає, що сьогодні в Іспанії ввели надзвичайний стан. Більшість закладів закривать на 2 тижні. Але працюватимуть супермаркети, заправки, аптеки. "Найбільше хворих у Мадриді. А в Каталонії наразі близько 316 хворих на коронавірус", – підсумувала уродженка Ужгорода Катя Бойкевич.

ОНОВЛЕНО: Іспанія має намір услід за Італією оголосити загальнодержавні обмеження з метою уповільнення активного поширення коронавірусу. ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.