Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ось це так відсвяткували: за добу на Закарпатті впіймали більше десятка водіїв “під мухою”



Як повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області, у Великому Березному учора ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “ВАЗ-2107”, який робив незрозумілі  маневри. Водій не відреагував на вимогу правоохоронців і став утікати. Наздогнали його аж в селі Ставне за 35 км., причому дорогою він створював аварійні ситуації.
За кермом перебував молодий житель Великого Березного у стані сильного алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення юнак не мав, від проходження медосвідування відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик.
На об’їздній автодорозі в Ужгороді працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили вночі автомобіль марки “BMW” іноземної реєсстрації, на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель села Оноківці без водійського посвідчення і в стані наркотичного  сп‘яніння. Також під час огляду автомобіля поліцейські виявили моток електричного дроту, ймовірно викраденого.  Водія доставили на медосвідування в наркодиспансер, де підтвердилося, що він перебуває в стані наркотичного сп‘яніння.
На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп‘яніння і без водійського посвідчення. Автомобіль затримано  на спецмайданчик поліції. Самого водія перевіряють  на причетність до скоєння крадіжок на території Ужгородщини та сусідніх районів.
У місті Хуст водій автомобіля марки “Smart” у стані наркотичного сп’яніння скоїв ДТП, в’їхавши у паркан. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.
Ще одного водія в стані наркотичного  сп’яніння виявили в місті Виноградів. Житель Виноградівщини  керував автомобілем марки “Mercedes”.
У селах Дротинці на Виноградівщині та Великий Раковець на Іршавщині поліцейські виявили двох водіїв незареєстрованих мотоциклів у стані алкогольного сп’яніння. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.
У Міжгір’ї задокументували водія автомобіля марки “ВАЗ-2106”, в якого виявили під час медосвідування 1,14 проміле  алкоголю.
В Іршаві зупинили автомобіль марки “ВАЗ-2101”, яким керував житель  села Кушниця в стані алкогольного  сп’яніння.
У селі Богдан на Рахівщині  в місцевого водія  автомобіля марки  «ВАЗ-2108» виявили 0,38 проміле алкоголю.
У Тячеві ввечері водій автомобіоя марки “БМВ”, житель села Буштино, в‘їхав  у паркан і втік з місця пригоди. Його розшукали  працівники поліції, виявивши 1,1 проміле алкоголю. Чоловік  не мав водійського  посвідчення. На нього склали відповідні  адмінпротоколи та відсторонили від керування.
Ще двох п’яних  водіїв задокументували  працівники  обласного управління поліції




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.