Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті автівка з нетверезим кермувальником опинилася у кюветі (ФОТО)

На Закарпатті автівка з нетверезим кермувальником опинилася у кюветі (ФОТО)
Про це повідомляє поліція області

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Хустському, Тячівському районах. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У Нижньому Селищі на Хустщині сталася незначна ДТП: водій автомобіля марки «Mаzdа» іноземної реєстрації, житель села Драгово, не дотримався під час руху безпечної дистанції та вдарив ззаду автомобіль марки «Меrсеdеs Sрrіntеr». Обійшлося без серйозних наслідків, але коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу, то виявили, що винуватець аварії перебуває в стані алкогольного сп’яніння й не має водійського посвідчення. Драгер виявив у нього 1,03 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

Ще одна аварія сталася вночі в селищі Тересва на Тячівщині. Там автомобіль марки «ВАЗ-2108», за кермом якого перебував місцевий житель, з’їхав з дороги в кювет. Працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу, прибувши на місце події, перевірили водія на стан алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у чоловіка 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Шишлівці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель села Галоч Ужгородського району. Чоловік не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,16 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.