Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Талановитий закарпатець дивує суддів міжнародного конкурсу (ФОТО, ВІДЕО)


Федикович Василь (Fedykovych Vasyl), який народився в с.Лисичево, що на Іршавщині, бере участь в телевізійному  вокальному шоу “Superstar 2020”, що проходить в Чехії і Словакії. Шоу стартувало 16 лютого 2020 року де Василь вразив судів своїм виступом. Незважаючи на те, що під час зйомок талановитий співак сильно захворів він пройшов далі в наступний тур, який пройде в квітні-травні.
“Мій, виступ на Superstar2020, якщо чесно я не задоволений своїм виступом….. Але є в житті ситуації, які не залежать від нас так і сталось зі мною за 2 дні до зйомки я сильно захворів температура, горло і т.д. В день зйомок я взагалі ледви розмовляв, але все таки з температурою +38 і захриплим голосом я вийшов і показав все, що зміг. Але я не засмучуюсь так, як я пройшов далі і в другому турі сподіваюсь все буде добре дякую.”- написав у своїй сторінці у ФБ співак.
SuperStar (раніше відомий як Česko Slovenská SuperStar) – це спільна чесько-словацька версія серії Idol ‘Pop Idol. Його об’єднали з Чесько  SuperStar та SuperStar Search Slovakia, які раніше мали три індивідуальні сезони. Перший відбувся у вересні 2009 року з кастингами, що пройшли у Празі, Брно, Братиславі та Кошице. Він транслюється на двох каналах: «TV Nova» (Чехія) та «Markíza» (Словаччина).
Це вже його не перша така перемога, Василь багаторазовий Лауреат різних Міжнародних і Всеукраїнських фестивалів-конкурсів. А також він брав участь в зйомках фільму “Сторожова застава (2017)” – Новий канал; учасник “Караоке на Майдані”- СТБ; проекту “ЛавЛаКАр’’- ТЕТ.
ДЖЕРЕЛО




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.