Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті облаштують туристичні стоянки та в’їзди в область

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк та начальник управління туризму та курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Любов Когуч разом з керівниками громад Міжгірського та Воловецького районів оглянули місця для розміщення туристичних стоянок, які планується встановити у рамках реалізації проекту «Розвиток туристичної інфраструктури Закарпатської області через покращення навігаційних елементів та встановлення туристичних стоянок».
Під час огляду місць для облаштування стоянок, окрім наявних вільних площ, враховувались ще й логістична складова до туристичних об'єктів, туристичні потоки та перспективи розвитку туристичної сфери громад. Також вищезазначеним проектом передбачено облаштування чотирьох в'їздів в область та встановлення 50 дорожніх інформаційних знаків до історико-культурних пам'яток та туристичних об'єктів краю.
Реалізація проекту передбачена коштом державного бюджету у рамках програми «Підтримка регіональної політики України» та обласного бюджету у рамках реалізації заходів «Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016 – 2020 роки».





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.