Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

5 пожеж всього лише за одну добу: на Закарпатті горіли житлові будинки



Як повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області, перше повідомлення про пожежу в житловому будинку, що в с. Нове Давидково Мукачівського району, надійшло до Служби порятунку Закарпаття 02 грудня о 18:03.
“Осередком загорання стало мансардне приміщення. Спочатку домочадці намагалися самостійно загасити вогонь. Але, після того як всі спроби не дали бажаних результатів, люди зателефонували рятувальникам.
За вказаною адресою прибули бійці 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. О 19:04 пожежу було локалізовано, а о 19:40 повністю ліквідовано”, – інформують вогнеборці.Хоча пожежею знищено покриття та перекриття будинку на площі 70 кв. м  та частину домашнього майна, яке знаходилося в мансардному приміщенні, але вправність та оперативність вогнеборців  дозволила врятувати житло селян від знищення вогнем. Усього на пожежі працювало 6 рятувальників та три одиниці техніки.
“А вже о 18:46 вогнеборці смт Великий Березний отримали повідомлення про пожежу в  житловому будинку на вул. Затварницького в с. Забрідь. Осередком загорання стало приміщення котельні. Пожежею знищено покриття та перекриття на площі 12 кв. м, а також частину домашнього майна”, – йдеться у повідомленні.У третьому випадку загорання сталося на горищі житлового будинку , що в с. Пістрялово також Мукачівського району. Повідомлення про це надійшло до мукачівських рятувальників о 20:07. На щастя, домочадці вчасно помітили пожежу й загасили її до прибуття надзвичайників.
Причини виникнення пожеж та збитки встановлюються компетентними службами. ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.