Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті вогнеборці врятували 2 безхатьків на пожежі

На Закарпатті вогнеборці врятували 2 безхатьків на пожежі
Подробиці повідомили в У ДСНС України в Закарпатській області

12 листопада о 21:58 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку, що на вул. Підгорянській у м. Мукачево.

До місця події було скеровано вогнеборців 18-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин у складі трьох одиниць техніки та 8 вогнеборців.

Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання та зору у складі двох ланок газодимозахисної служби.

Під час проведення розвідки пожежі, вогнеборці 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Юрій Полончак, Ростислав Кохан та Михайло Полянич в одному з приміщень підвалу виявили непритомного чоловіка. Надзвичайники негайно винесли людину на свіже повітря, де, до прибуття лікарів екстреної медичної допомоги, провели для потерпілого реанімаційні заходи. Далі надійшла інформація, що всередині може перебувати і його супутниця. Жінку також вдалося відшукати в задимленій кімнаті, правда, в іншому кінці підвалу. Її також ледве живу рятувальники передали до рук лікарів екстреної мед.допомоги. Зараз потерпілі перебувають під опікою медиків реанімаційного відділення Мукачівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом отруєння чадним газом.

О 22:37 пожежу було локалізовано й о 22:57 повністю ліквідовано. Причина займання та завдана матеріальна шкода встановлюються. Вогнем знищено сміття на площі 4 кв. м ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.