Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті легковик та мікроавтобус зіткнулися лоб у лоб (ФОТО)

foto
За фактом дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася на Міжгірщині, правоохоронці розпочали слідство. Водія освідчили на вміст алкоголю в крові.
Автопригода сталася 16 липня, близько 17:00 у с. Синевир. На місці події слідчо-оперативна група поліції встановила, що водій «Mercedes», 41-річний житель села Присліп, не впорався з керуванням та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Fiat», під керуванням 26-річного мешканця села Негровець, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
У результаті автопригоди обоє водіїв були госпіталізовані. 

За фактом ДТП з потерпілими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обох керманичів освідували. У крові 41-річного виявили 1, 4 проміле алкоголю. Матеріали про медосвідування долучені до справи.
У той же час, звертаємося до громадян з проханням не розповсюджувати недостовірні дані, що поширюються у ЗМІ. Інформація про причетність до ДТП співробітника поліції не відповідає дійсності, оскільки жоден з водіїв не має відношення до правоохоронного органу. У справі триває досудове розслідування у ході якого буде встановлено всі обставини даної автопригоди. 





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.