Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Двоє чоловіків намагалися викрасти кабель поблизу кордону (Фото)

Учора по обіді прикордонникам відділу "Тиса" вдалося попередити протиправні дії наших співвітчизників, які намагалися поцупити підземний кабель неподалік кордону.

Під час несення служби у залізничному пункті пропуску "Чоп (Дружба)" прикордонний наряд помітив декількох осіб, що перебували неподалік перекидного містка. Пильний військовий звернув увагу на те, що невідомі мають при собі інструменти та порпаються у землі. Прикордонник доповів про інцидент на відділ, і на допомогу йому було вислано групу реагування.
Помітивши прикордонників, двоє невідомих вдалися до втечі. Група реагування зупинила двох інших, які разом з утікачами викопували ящик з кабелем. Затримані не мали при собі жодних документів. Вони визнали, що мали на меті викопати з землі кабель з метою його подальшого збуту.
Правопорушників доставили у відділення "Чоп" та притягнули до адміністративної відповідальності за ст.202 КУпАП "Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в'їзду – виїзду". Про виявлене правопорушення прикордонники повідомили співробітників
Нацполіції. Після складання процесуальних документів затримані вибули з підрозділу у супроводі слідчо-оперативної групи.
Прес-служба Чопського прикордонного загону





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.