Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатець забив до смерті рідного батька

Поліція підозрює жителя Мукачівщини у вбивстві з необережності свого батька
У селі Павшино на Мукачівщині загинув 63-річний місцевий житель. Правоохоронці встановили, що до смерті батька причетний його 34-річний син. Кримінальне провадження слідчі перекваліфікували на вбивство з необережності. 
31 грудня минулого року в Мукачівське районне відділення поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про смерть  63-річного мешканця села Павшино. На тілі чоловіка були виявлені тілесні ушкодження. 
Прибувши на місце події, працівники слідчо-оперативної групи встановили, що потерпілий разом із 34-річним сином того дня розпивали спиртні напої. Далі між ними виник конфлікт. Опісля син намагався відвести батька по сходах на другий поверх будинку, проте не втримав рівновагу й масою свого тіла повалив  батька. Той упав на бетонне покриття. 
За висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала в результаті отриманих тілесних ушкоджень. 
За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження. 34-річному фігурантові справи слідчі повідомили про підозру у вбивстві з необережності (ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України). Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція даної статті передбачає покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської област
           




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.