Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатці більше не побачать в аптеках французький засіб від кашлю

В Україні заборонили відомий засіб від кашлю та інших бронхолегеневих захворювань "Ереспал", виробник SERVIER (Франція).


Про це повідомляється на сайті компанії.

Таке рішення було прийнято після нового доклінічного випробування препарату, яке показало, що його вживання може впливати на серцевий ритм людини.
"Лабораторія хотіла б проінформувати вас про припинення дії торговельних дозволів та про вихід з ринку ліків, що містять фенспірид з 8 лютого 2019 року", – повідомили в прес-службі компанії.
Думки медиків з приводу даного препарату розділилися. Одні вважають, що при правильному застосуванні препарат дає хороші результати, інші – критикують ліки.

Раніше в 2016 році Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками вже забороняла "Ереспал".
Фармацевтична компанія Servier спеціалізується на виготовленні препаратів для лікування кардіологічних, онкологічних, імунозапальних захворювань, а також лікуванні цукрового діабету. Крім розробки ліків, компанія також пропонує рішення в сфері цифрової охорони здоров’я.
До речі, в Україні під заборону потрапили, окрім інших, дев’ять видів крапель для очей, виготовлених у сусідній із Закарпаттям Словаччині, інформує Today.ua.
                




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.