Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В Ужгороді обговорили стратегію збереження карпатської бджоли

В Ужгороді на конференцію зібралися бджолярі з різних куточків України, щоб обговорити стратегію збереження карпатської бджоли. 
  
 Разом з тим ділилися спільним досвідом роботи та планами для розвитку галузі.
Володимир Дмитрук з Волині 20 років займається бджільництвом. Для цього покинув престижну роботу і зізнається – жодного разу про своє рішення не пошкодував. Чоловік займається виробництвом найрізноманітнішої медової продукції від алкогольних напоїв, до речі, легально – з акцизними марками, і до косметики.
Розповідає, що в Україні величезний потенціал для розвитку бджільництва. В основному пасічники орієнтуються на внутрішнього споживача. Разом з тим працюють і на експорт. Це країни Європи, а також Азії.
Віталій Курта – пасічник з Мукачева удосвіта і до пізнього вечора доглядає з сім’єю 310 вуликів. Щоб зібрати та приготувати смачний та корисний медовий нектар. Єдиним побажанням залишається, зізнається, хочеться більшої підтримки від держави. Бджільництво – задоволення не з дешевих.
Щоб поділитися досвідом, обговорити проблеми та їх вирішення – бджолярі з різних куточків України зібралися на спільну конференцію. Адже говорити – є що.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.