Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті запустять онлайн-сервіс містобудівного кадастру

У середу, 23 січня, у великій сесійній залі Закарпатської ОДА презентують Геопортал містобудівного кадастру області, який почне функціонувати у відкритому доступі.
 
Містобудівний кадастр – це державна система зберігання і використання геопросторових даних про територію, адміністративно-територіальні одиниці, інженерно-геологічні умови, інформаційних ресурсів будівельних норм, державних стандартів і правил для задоволення інформаційних потреб у плануванні територій та будівництві, формування галузевої складової державних геоінформаційних ресурсів. Містобудівний кадастр є складовою частиною державної системи кадастрової документації, яка вміщає відомості про земельні, водні, лісові та інші ресурси і ведеться з урахуванням цих даних на державному, регіональному, районному та місцевому рівнях.
Запуск онлайн-сервісу відбудеться за участі керівництва області, представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, профільних експертів.
Нагадаємо, що минулого року Закарпатська область посіла друге місце у всеукраїнському рейтингу відкритості та якості опублікування містобудівної документації. Запуск Геопорталу – ще один крок у напрямку раціонального використання земельних ресурсів та забезпечення суб’єктів містобудівної та інвестиційної діяльності комплексною достовірною інформацією.
Початок заходу о 10.00.

Закарпатська ОДА





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.