Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

До уваги закарпатців: електронний поліс страхування на автівку, що треба знати


Електронний страховий поліс – це повноцінний аналог звичного «паперового» полісу і має ту ж юридичну силу, тільки надається він в електронному вигляді у форматі pdf.
Водій не зобов’язаний роздруковувати електронний поліс. Його можна зберігати в телефоні в електронному вигляді. У такому ж вигляді його можна пред’явити працівнику поліції, який має можливість самостійно звірити його достовірність з базою даних МТСБУ, – інформує Дорожній Адвокат.
Зазначається. що поліція не має права штрафувати за непред’явлення «паперового» полісу, оскільки електронна форма передбачена законодавством Україниф.
Однак, зважаючи на та, що сучасні телефони швидко розряджаються, ми рекомендуємо мати в наявності для перевірки роздрукований примірник.
До того ж придбання електронного полісу мінімізує ризик отримання підробки. Для тих, хто придбав паперовий поліс, його справжність можна перевірити в базі МТСБУ за посиланням: https://policy-web.mtsbu.ua На цьому ресурсі також можна перевірити наявність полісу за номером автомобіля.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.