Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Бив, поки не втратила свідомість: затримали вбивцю жінки, яку знайшли біля вокзалу

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 31-річної Ганни Клєщьової із Виноградова на Закарпатті.

Ним виявився 54-річний мешканець Снятинського району Івано-Франківщини. Раніше мав судимість за нанесення умисних тілесних ушкоджень, повідомили у відділі комунікації поліції Прикарпаття.
"Чоловік веде антисоціальний спосіб життя. Тривалий час проживав у занедбаних приміщеннях села Гвіздець Коломийського району, де було виявлено тіло. Слідчими встановлено, що чоловік на одному із місцевих вокзалів познайомився з потерпілою. Опісля між ними зав'язався діалог і зловмисник запросив жінку до місця, де тимчасово перебував. Уже там вони розпивали спиртні напої. Між ними виник конфлікт. Чоловік накинувся на жінку, бив по голові. Коли вона втратила свідомість, відтягнув і залишив тіло біля залізничного вокзалу", - розповіли правоохоронці.
Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Його можуть ув'язнити на 15 років.
Вбиту жінку в Гвіздцях Коломийського району Івано-Франківщини знайшли перехожі дорогою до вокзалу вранці 31 жовтня. Була роздягнута та сильно побита. Припускали, що зловмисники привезли на околицю села вже мертве тіло. Поліцейські просили допомогу, аби встановити особу вбитої. За декілька днів з'ясували, що загибла – уродженка Виноградова Закарпатської області Ганна Клєшчьова.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.