Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В Ужгороді змагалися кращі бойові самбісти краю

Минулих вихідних в обласному центрі в ужгородському ПАДІЮНІ відбувся відкритий чемпіонат Ужгорода з бойового самбо. У змаганнях взяли участ більше 70 спортсменів з Тячева, Хуста та Ужгорода в різних вікових та вагових групах. 

Організатором змагань став ужгородський спортивний клуб «Спорт-Лідер», який спеціалізується саме на цьому виді спорту.
Перед стартом змагань до атлетів звернувся міський голова Богдан Андріїв, який зауважив: «Вже стало доброю традицією проводити подібні турніри з бойового самбо спортклубом «Спорт-Лідер». Дякую батькам, які не побоялися віддати своїх дітей на заняття цим видом спорту. Можу впевнено стверджувати, що бойове самбо – це спорт для справжніх чоловіків»».

В свою чергу президент СК «Спорт-Лідер» Євген Молнар повідомив: «Подібні відкриті чемпіонати ми проводимо двічі на рік. Кращі спортсмени після цих змагань презентуватимуть наш край на всеукраїнській арені. З кожним роком бойове самбо набирає популярності і нині в СК «Спорт-Лідер» займаються біля 35 дітей різних вікових груп».

Після змагань участь в церемонії нагородження взяли депутат обласної ради Андрій Андріїв та президент СК «Спорт-Лідер» Євген Молнар.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.