Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Поліція розповіла про п’ять випадків керування водіями автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння

Поліція розповіла про п’ять випадків керування водіями автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння


За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували п’ять випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На водіїв склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

Вчора, 28 липня, адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП, тобто водіння в нетверезому стані, склали групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення, Хустського та Тячівського відділів поліції. 

Вдень у селі Коритняни працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району зупинили для перевірки автомобіль марки «Chery Amulet». За кермом авто перебував 58-річний місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,07 проміле алкоголю. 

Працівники цього ж відділення в ході відпрацювання Хустщини задокументували ще одного водія напідпитку. У селі Рокосово правоохоронці зупинили автомобіль марки «Ford Fokus», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував 25-річний місцевий житель. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили від керування. 

Від проходження медосвідування відмовився і водій автомобіля «ВАЗ 2107», житель села Угля Тячівського району. Його зупинили у селі Сокирниця правоохоронці групи реагування патрульної поліції Хустського відділу. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. В присутності свідків поліцейські склали на правопорушника адмінпротоколи за керування транспортним засобом напідпитку. 

Двоє п’яних водіїв виявили і тячівські правоохоронці. Під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції у Тячеві зупинили автомобіль «ВАЗ 2107». За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. Другий адмінпротокол по 130 КУпАП склали на 33- річного мешканця села Терново. Драгер показав у нього 0,25 проміле алкоголю. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.