Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатцям на замітку: як захиститися від комарів влітку

Комарі дуже чутливі до запахів, а особливо їх лякають аромати анісу, базиліка, евкаліпта.
Почалося літо, а це найкраща пора для відпочинку на природі. Так само, величезна кількість людей виїжджає на дачі і просто подалі від міста, щоб хоч трохи відпочити від суєти. Але відпочинок на природі можуть зіпсувати дрібненькі шкідники, а саме – комарі.
Якщо ваш відпочинок буде проходити недалеко від лісу, з повною упевненістю можна сказати, що нашестя комарів гарантовано. Не можна сказати, що вони можуть все зіпсувати, але комфортніше вам точно не буде, тому потрібно знати кілька дієвих способів для захисту від комарів.
Комарі дуже чутливі до запахів, а особливо їх лякають аромати анісу, базиліка, евкаліпта. Листя саме цих рослин можна дрібно нарізати і розтерти на відкритих ділянах шкіри, це гарантовано врятує вас від комарів. Або ж можна знайти ефірні олії цих рослин, розмішати їх з водою і точно так само намазати на шкіру.
Якщо ви хочете врятувати кімнату від комарів, то можна просто поставити кілька гілок свіжої бузини. Їх аромат гарантовано віджене шкідників.
Так само, комарі без проблем можуть зіпсувати відпочинок на природі. Але в цьому випадку можна просто кинути кілька гілок ялівцю у вогнище, його запах вас врятує від непроханих гостей.

А кедрове масло врятує вас не тільки від комарів, але і від мух, тарганів і подібних комах.
Жоден комар не доторкнеться до вашого лиця, якщо вмиватися відваром з коріння полину. Щоб його приготувати, потрібно дрібно порубати коріння і варити його хвилин 20-30 і потім протерти їм шкіру. Врятує це будь ділянку вашого тіла.
Якщо рідина вашого електричного фумігатора вже майже закінчилася, то не варто поспішати купувати новий. Порожню пластину можна наповнити екстрактом евкаліпта, це не гірше магазинних рідин врятує вас від комарів  – інформує «Znaj.ua».
Якщо вам потрібно позбавити дуже велике приміщення від комарів, то можна просто використовувати пальник і камфору або валер’янку. Випаровування від них поженуть всіх комах куди подалі.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.