Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатський дизайнер інтер’єру розповіла, як зробити дизайн самостійно, якщо бюджет обмежений

Про це  у прес-центрі закарпатської газети «НЕДІЛЯ» розповіла дизайнер інтер’єру Оксана МАЛЕШ з Ужгорода.
Якщо бюджет обмежений, як зробити дизайн самостійно. Кілька практичних порад.
Якщо грошей у бюджеті для проведення ремонту небагато,то перше, що нам потрібно – це скласти чіткий план. Найкраще вибирати стилі, які не потребують багато декоративних деталей, скажімо, скандинавський, або мінімалізм.

Якщо потрібно замінити труби, або проводку, то на цьому не слід економити. Таке робиться не на місяць, не на рік і не на два, а надовго. Плюс – раджу не заощаджувати на кахлі (плитці). Переробити такі речі досить важко і витратно. Отже, це робимо в першу чергу. Далі фарбуємо стіни, підбираємо необхідні меблі. При цьому шукаємо акції, знижки. Декор та інші меблі, які можна докупити в процесі життя, відкладаємо на потім. На цьому теж можна зекономити.  Ще проста порада – зверніться до дизайнера за конкретною послугою: чи це план розміщення меблів, чи навіть просто консультація . Такі послуги коштують недорого, але збережуть вам купу нервів і грошей. Ну а вже маючи чіткий план – ви можете все інше спробувати зробити самі.

Чи є зараз у дизайні якийсь особливо модний тренд?
Найбільш модний тренд сьогодні – це натуральність. Натуральне дерево на підлозі, натуральний камінь, натуральні тканини в декорі. Це зараз дійсно в тренді__. Світова тенденція така, що інтер’єр має інтегруватися в навколишнє середовище.

zakarpatpost.net




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.