Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Карпатах відбудуться командні змагання з туризму Gorgany Race

Gorgany Race – некомерційні командні змагання з туризму, які проводяться у найбільш важкодоступному районі Карпат – Горганах
В Івано-Франківській області 29-30 червня відбудуться щорічні командні змагання з туризму Gorgany Race.
Очікується, що в заході візьмуть участь близько 700 бігунів та велосипедистів, повідомляють організатори змагань.
“29-30 червня у с. Пасічна Надвірнянського району Івано-Франківської області відбудуться ХХІІ щорічні гірські перегони Gorgany Race 2018. Понад 700 бігунів та велосипедистів приїдуть до Карпат, щоб спробувати свої сили. Учасники змагатимуться у чотирьох категоріях: напівспринт (40 км), спринт (80 км), трек (110 км) та вело (150 км вело+30 км пішки)”, – йдеться на офіційному сайті заходу.
 
Gorgany Race – некомерційні командні змагання з туризму, які проводяться в найбільш важкодоступному районі Карпат – Горганах.
Перед стартом команди отримують карту з нанесеними контрольними точками та пов’язку з унікальним логотипом перегонів. Її дизайн щороку інший і зберігається в секреті до останнього. Участь у перегонах беруть команди кількістю від 2 до 4 осіб. Кожному членові команди на момент початку перегонів має виповнитися 18 років. Неповнолітнім дозволяється брати участь лише у команді разом із батьками.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.