Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як Закарпаття готується до Дня закоханих? Що дарують?

Пари прикидають свої фінансові можливості для подарунків, а магазини і ресторани потирають руки, підраховуючи потенційний прибуток від розкрученого у нас свята.
Тюльпани і овочеві букети
Більше інших 14 лютого радіють квіткарі. Адже жоден День закоханих не обходиться без букета для коханої. Рівень попиту на квіти, правда, з минулого року майже не змінився, а от ціни помітно підросли, пише UBR.ua.

«Зростання цін рік до року в середньому склав близько 20%. У свята стрибок буде до плюс 50%. А до квітня ціни повернуться до січневих показників, якщо курс долара залишиться стабільним», – розповів директор квіткової компанії Sunrose.com.ua Олег Гринько.
Що дарують пари один одному на День Святого Валентина
Дещо змінилися і переваги покупців. Через високу закупівельну ціну на імпортні квіти попит на них значно впав. І в продажу їх зараз значно менше. А напередодні 14 лютого і 8 березня ціна може збільшитися наполовину.

Гаманці закоханих взялися рятувати наші квіткарі. Останнім часом українські виробники навчилися вирощувати троянди за якістю порівнянні з імпортними. А ось тюльпани дорожчати і не думають.
«Традиційно високий попит на троянду українського виробництва червоного і білого кольору середньої довжини. На 14 лютого і 8 березня особливо будуть затребувані весняні квіти. Такі як тюльпани і іриси. З тюльпанів клієнтам дуже подобаються нові форми, так звані півонієвидні. Те ж стосується і троянд. Зростає популярність кущових троянд і еустоми. На неї стабільно високий попит», – помітив Гринько.
Українські політики стали “героями” валентинок
За словами квіткарів, другий рік в тренді і квіти в капелюшних коробках. Зростає популярність невисоких троянд. Можливо це пов’язано з меншою ціною, а може позначилися віяння європейських флористів. Добре відчувається підвищений інтерес також до букетів, зробленим не з квітів: овочеві, фруктові, з цукерок, іграшок або різні мікси.
«Ми відчуваємо зміщення попиту в бік альтернативних букетів. Частіше стали замовляти композиції де квітів немає зовсім або вони йдуть як оформлення: фруктові кошики, подарункові набори з цукерок, печива та інших солодощів», – розповів Гринько.
Гаджети та хенд-мейд
Хто обійтися одними лише квітами не має наміру – підбирає для своєї половинки який-небудь сучасний девайс.
Як розповіли нам в MOYO.ua, традиційно на 14 лютого зростає попит на iPhone і інші гаджети. Тільки якщо раніше чоловіки купували своїм дамам в основному iPhone останньої моделі, то зараз великим попитом користуються лінійки минулих років (iPhone 7 і iPhone 6).
В останні роки також відзначається зростання попиту на «розумні вазони» і «домашні сади» – універсальний і практичний подарунок на всі випадки життя. Крім того, як не дивно, напередодні свята збільшуються продажі ігрових приставок.
У кого фінансові можливості обмежені, швидше за все, обійдуться недорогою срібною біжутерією – за кілька сотень гривень можна купити символічний подарунок з благородного металу.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.