Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Тріумф закарпатців на міжнародному хокейному турнірі

Протягом двох днів, 3–4 лютого, на ужгородській ковзанці «IceLand» проходив традиційний хокейний турнір «3rdFriendshipCupUzhgorod 2018».

До обласного центру завітали п’ять словацьких команд: «Собранці», «Гуменне», «Dream team» (Кошице), «Шершні» (Кошице) та братиславське «Porsche». Честь нашого краю захищала збірна області – «Закарпатські ведмеді».
Перед початком турніру було сформовано дві групи по три команди. До квартету А ввійшли «Шершні», «Закарпатські ведмеді» та «Собранці». Групу Б складали «Гуменне», «Porsche» та «Dream team». По дві кращі команди виходили до півфіналу, колективи, які посіли третю сходинку, зійшлися в поєдинку за 5-те місце.
«Закарпатські ведмеді» розпочали змагання із нічийної гри з «Собранцями» (2:2), однак упевнена перемога над «Шершнями» (3:1) дозволила їм посісти першу сходинку в групі А. За ними розташувалися кошицькі хокеїсти, які виявилися сильнішими за «Собранці» (4:0).
У паралельній групі першість вибороли представники «Гуменного». Їм удалося перемогти «Dream team» (5:3) та розписати результативну мирову із братиславським «Porsche» (4:4), яке було вимушене вдовольнитися третьою сходинкою. «Dream team» завдяки розгромній звитязі над братиславськими хокеїстами (6:0) виборола путівку до наступного раунду змагань.
IMG_6104
У рамках 1/2 фіналу «Гуменне» не змогло нав’язати серйозну боротьбу «Шершням» і поступилося з рахунком 1:3. «Закарпатські ведмеді» в поєдинку із «Dream team» показали результативну гру й здобули важливу перемогу. Фінальна сирена зафіксувала вікторію закарпатців із рахунком 7:3.
Матч за 5-те місце між «Porsche» та «Собранцями» ознаменувався грою в одні ворота. Останні змогли відзначитися 11 забитими шайбами, у той час як суперник провів тільки дві результативні атаки.
У бронзовому фіналі («Dream team» – «Гуменне») переможець визначився тільки в серії булітів. Кошицькі хокеїсти більшу частину зустрічі втримували лідируючу позицію, однак на завершальних хвилинах втратили концентрацію і суперник зумів установити паритет (2:2). У серії булітів влучнішими були представники «Гуменного», які вибороли бронзові нагороди.
Головний поєдинок турніру («Закарпатські ведмеді» – «Шершні») вийшов яскравим та сповненим інтриги. У першому періоді команди обмінялися результативними атаками, а в другій 15-хвилинці «Закарпатські ведмеді» продемонстрували хорошу гру й реалізували три гольові нагоди (4:1). У заключній частині гри «Шершні» забили дві шайби у відповідь і до останнього претендували на позитивний результат, однак закарпатці змогли втримати набуту перевагу й довели справу до мінімальної перемоги (4:3).
Таким чином, переможцем міжнародного турніру стали «Закарпатські ведмеді». «Срібло» вдалося вибороти «Шершням», а бронзові нагороди приміряли спортсмени «Гуменного».
Олег МИКИТА




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.