Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ужгородський салон, що опинився в епіцентрі косметичного скандалу, перерахував гроші на лікування хлопця, якого облили кислотою

Косметичний  скандал в Ужгороді має продовження.Утім наразі клініка пішла на благородний вчинок і її директор перерахувала гроші на лікування хлопця, якого облили кислотою.
Як раніше повідомляв, ужгородка перед весіллям у одній із приватних косметичних салонів вирішила пройти процедуру очищення обличчя, але післяцього на її шкірі з’явилося почервоніння. Щоб загладити вину, у клініці запропонували провести вдруге чистку безкоштовно, та вона була ще більш невдалою, ніж перша. Відтак мати разом із майбутньою нареченою навіталися до салону і сказали, що вимагають компенсацію і намірені судитися.
Ситуацію прокоментувала і очільниця клініки “Медіскін” Єлизавета Кузьма-Куртяк. Вона розповіла свою версію того, що трапилося із однією з пацієнток.
“Давайте поставимо жирну крапку на темі яку з суботи все Закарпаття обговорює, а останні 3 дні вся Україна ( після сюжету СТБ),- заявила вона. – Дівчина приходила на чистку на наступний день в неї була алергія! На цьому крапка, тут все і «історія хвороби» і діагноз! Вона відразу написала лікарю, почала співпрацювати з ним по телефону. Лікар порекомендувала протигістамінні. Не чули ми про неї до п‘ятниці, поки мама не прийшла зі скандалом і не попросила компенсацію у 30-тик ратному розмірі ціни процедури (тобто: 30*800=24 000грн). Адміністратор її вперше бачила, (так як, на своїх змінах вона з ними не пересікалась) тому вона попросила назвати їй ім‘я , чи хоча б процедуру, щоб вона могла хоча б перевірити чи дівчина взагалі в нас було. Мама відмовилась і просто скандалила, що їй треба гроші! В цей час лікарі набрали лікаря дівчини, яка була вихідна! Логічно лікар подумала: «дівчині стало гірше» і написала їй це питання, на що вона відповіла: «мені дуже соромно за поведінку моєї мами в клініці»! (Див.фото) Все, вони пішли: не назвавшись!
Через 30 хвилин я набрала маму дівчини! Сказала, що хочу дізнатись про проблему. На Шо вона почала розказувати про покрасніння та висип. Я її попросила показатись лікуючому лікарю, так як вона одна знає, що саме вона робила та які наслідки цього можуть бути! Вона просила тільки гроші! І що не буде показуватись. Я її запевняла, що ми розберемось, я незалежна сторона: якщо винен лікар-покараємо, винна косметика-поміняємо. Ми не проти компенсовувати збитки. Але, Нам треба знати чи у наших діях причина і що взагалі з дівчиною! Вона стояла на своєму- або гроші, або я фото повиставляю! Я сказала: Ви зрозумійте, я навіть Ваших фото не бачила (вона навіть фото відмовлялась скидати), як я можу просто так дати гроші! Без вияснення обставин. Завтра тоді клініка МедіСкін буде просто магнітом для аферисток! Ми ще зізвонювались. Мене найбільше здивував той факт, що вони так і не виясняли, які саме робила вона процедури, які до них можуть бути проти показати, а головне, які ускладнення після них можливі. Вони самі не пробували нічого вияснити. Дівчину її лікар так і не побачила! Це класична поведінка людей, які просто хочуть заробити. Їх не цікавить діагноз, виправлення помилок. Ми все обіцяли покрити як діагностику так і лікування.
Наступного дня вже весь інтернет був у фотографіях дівчини. Це викликало величезний резонанс. Публікація з яскравими фото била рекорди. Всі обсмоктували тему, як це так: всі знають що треба робити алергопроби, повсюди ці алергопроби були!!! Ми мовчали всю суботу. Всі співчували дівчині і накидувались на клініку. Ніхто ж не чув про 24000 (фотодоказ вимог внизу), цього вони нікому не говорили. Вони вказували, що просили звичайну компенсацію. У всіх до тепер шок: така крута клініка і пожаліла 800 грн!
Паралельно в інтернеті шокуюча новина: молодого хлопця облили кислотою в Ужгороді. Я в шоці була від одного: наскільки популізм переважає над здоровим злуздом у людей! Замість того щоб обговорювати тему, а головне допомагати хлопцю, в якого понівечене обличчя – це найменша проблема, тепер боряться, щоб хоча б відновити зір йому – всі просто гудуть про пацієнтку МедіСкіна.
На наступний день у випуску Вікон на СТБ дівчина з абсолютно нормальним обличчям розказує про алергію в МедіСкін!!!!! Тему з алергопробами закрили зразу! Цього ми не робили, не мали робити і не будемо! Але ж хіба комусь, хтось, щось докаже. Наші «експерти» в соц мережах з лівими сторінками краще знають за лікарів і юристів!
Справа не в грошах! Справа в принципі! Якщо ми почнемо без доказів віддавати такі суми на право і на ліво – ми можемо закриватись! Завтра до нас спеціально йтимуть на процедури ,шліфовки наприклад (там просто дуже ефектне обличчя на наступний день після процедур), і шантажуватимуть: або гроші, або викладу. У великих містах такі «клієнти» часто зустрічаються, для них уже навіть термін придумали «потребительский тероризм»! І навіть на курсах часто розповідають як їх розпізнати! Головне: ці люди не хочуть ніяких діагностик, чи лікувань і не йдуть на співпрацю з лікарем. Їх цікавлять тільки величезні компенсації (нічого Вам не нагадує). Вони ходять тільки по солідним клінікам з ліцензіями (по всім , хто несе відповідальність за своїх пацієнтів перед законом)! Прийди вони за компенсацію на квартиру, їм там скажуть: «я Вас перший раз бачу, а це взагалі не кабінет косметолога – це моя спальня, просто мені зручніше спати на кушетці!»!!!)
Я б не піднімала знов цю тему, якби не один наслідок. Я дуже «товстошкіра» на мене важко надавити. Але мої лікарі не такі, це лікарі-косметологи, які живуть своєю роботою, бо це їхнє життя! Для них це не просто професія! Ви завжди бачите скільки вони постійно навчаються. Для них незадоволений пацієнт-це найстрашніший сон! Тому, коли хтось починає скаржитись, для них це важко психологічно. Всю суботу, поки ми витримували паузу: хтось плакав, хтось пив заспокійливі, хтось просто пив, а хтось мало не народив! Вони цього не заслужили! Альоні взагалі погрожували – вона боялась з дому вийти! На другий день, коли ми показали справжні наміри жінок, всі заспокоїлись. Підключились наші пацієнти, друзі. Нас всі почали підтримувати. В мене телефон не замовкав. Щиро дякуємо Вам за це!!! Найпопулярнішою процедурою понеділку-вівторку була чистка в Альона!))) А найпопулярнішим жартом від пацієнтів: «Ви мені зробили алергопроби!»)))
Я хочу одного, щоб мої лікарі – прекрасні люди, спеціалісти, спокійно працювали! Щоб в Україні були більш захищені в правовому полі заклади з ліцензіями, а не «кабінети в спальнях»!
І нарешті, щоб здоровий глузд перемагав над популізмом! А Наталя щоб народила 2 лютого, як заплановано, а не під час випуску «слідство ведуть екстрасенси» в МедіСкін!)))
І справа не в грошах – справа в принципі. Ці, такі бажані, 24000 грн ми перерахували справжній жертві, перед яким ми завинили своєю «славою» і якому вони дійсно тепер потрібні. Всі, хто зі мною погоджується, або хто відчуває, що думав не про те останні пару днів прошу долучитись і допомогти дуже симпатичному хлопцю. Має хтось в цій ситуації вийти переможцем – нехай це буде він!
Всім дякую за увагу, сподіваюсь останню увагу до цієї теми!”





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.