Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

"Інспектор Міста" в Ужгороді: хто став "Гордістю міста"? (ВІДЕО)

Вчора на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра другого сезону проекту Інспектор. Міста.
Ведучий Володимир Остапчук провів 48 годин в місті Ужгород. Він проінспектував місцевий пологовий будинок, де в 2017 році сталася велика трагедія з породіллю з Виноградівщини. Мешканка села Шаланки Ірина померла, так і не народивши двійню, а її родина звинувачувала в цьому головного лікаря. Володимир вирішив розібратися у трагедії й провів власне розслідування.
На зйомки приїхав батько молодої жінки. Разом з ведучим вони поспілкувалися з головним лікарем, який запевнив, що дізнався про трагедію по телефону, а коли приїхав у лікарню, діти вже були неживі. Батько померлої запевняв, що напередодні трагедії його дочка попереджала про різкий біль у животі, однак, за його словами, лікарі на це не зважали.
Був діагноз, який не попереджав екстреного розродження в 32-33-ій тижні, - розповідає лікар.
В ході розслідування виявилося, що ні головний лікар, ні черговий не причетні до загибелі породіллі, адже вони не знали про ще одне захворювання жінки. Берегівська райлікарня просто не зазначила це у медичній картці…
На момент виходу програми в ефір рідні подали на лікаря із Берегово у суд. Слідство ще триває.
Інспектор вирішив перевірити стан палат та обладнання пологового будинку. Майже усім він залишився задоволений тому й вручив лікарні табличку «Гордість міста».
Перевірив Остапчук сканадально відомий у місті супермаркет «Вопак». Тут він вивив клондайк санітарно-гігієнічних порушень. В результаті заклад отримав відзнаку «Ганьба міста».
Завітав інспектор й у готельно-ресторанний комплекс «Золота Гора». Тут він перевірив якість обслуговування, знання адміністратора англійської мови, чистоту номерів та навіть взяв проби термальної води і віддав на аналіз. Загалом закладом Володимир був завдоволений, окрім кухні ресторану. Але все одно віддав почесно нагороду «Гордість міста» в руки власниці.
За два дні інспекції міста, ведучим та його командою було визначено якість надання послуг у сфері безпеки, медицини, освіти та ще кілька показників. Загалом місто набрало 6 балів з 12.

Детальніше дивіться у відео.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.