Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Смерть Шона Карра: в Україні може з'явитися музей музиканта

В Ужгороді на Закарпатті хочуть відкрити музей рок-музиканта та колишнього чоловіка Євгенії Тимошенко Шона Карра, який пішов із життя 8 січня.
Як повідомляє ТСН, експозицію планують розмістити в будинку, який британець придбав для себе. Зокрема, тут він виставляв байкерську символіку.
Цей будинок Карр купив за півроку до смерті. За словами його друзів-байкерів, він мріяв тут пожити та не збирався продавати, бо "за кілька років про нього усі можуть забути".
За планами екс-зятя Тимошенко, таким чином мало з’явитися місце для мотоциклістів, куди вони можуть приїхати, дізнатися більше про Шона та про його коротке і яскраве життя.
Крім того підкреслюється, що саме в Ужгороді Карр понад десять років тому вступив до байкерського клубу "Покидьки".
Нагадаємо, напередодні стало відомо, що у Празі у 49-річному віці пішов із життя рок-музикант Шон Карр. За словами його близького друга Девіса МакРоббі, Шон Карр помер у лікарні від внутрішніх крововиливів, які стали наслідком тривалих проблем зі здоров'ям.

Як підкреслив інший його товариш Кевін, у екс-зятя Тимошенко була хвора печінка. Також представник байкерського руху "Покидьки" Олександр Сирота зауважив, що за кілька годин до смерті Карру стало погано, відтак його забрала "швидка".

https://24tv.ua




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.