Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У новорічну ніч в Ужгороді замінували два ресторани

У новорічну ніч в Ужгороді замінували два ресторани
У Новорічну ніч на Закарпатті до охорони громадського порядку було додатково залучено 165 працівників поліції. Правоохоронці не допустили порушень громадського порядку, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області

З півночі 1 січня до 8 години ранку на лінію «102» надійшло 147 повідомлення громадян, з яких в журнал єдиного обліку внесено 128 звернень. З них лише 57 містять ознаки злочину. 

Поліція в Новому році вже розкрила угон автомобіля у Виноградівському районі. Правоохоронці встановили, що 32-річний житель селища Вилок викрав «ВАЗ-21061» у односельчанина. Машину вилучено та поміщено на штрафмайданчик. Слідство у справі триває. 

Крім цього, у новорічну ніч поліція оперативно спрацювала та швидко перевірила два ресторани в Ужгороді після повідомлення про замінування. Слідчо-оперативна група спільно з вибухотехніками та іншими службами відреагували на повідомлення заявника та провели огляд приміщень цих закладів. Інформація про наявність вибухівки не підтвердилася. Поліція з’ясовує всі обставини неправдивого повідомлення про замінування.

Також поліція спіймала сімох нетверезих водіїв. Чотирьох із них патрульна поліція в Закарпатській області зупинила в Ужгороді та Мукачеві, трьох – групи реагування в Хустському та Виноградівському районах. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.