Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Два хлопчики 2 і 5 років викрали мамину машину, щоб відвідати дідуся


Це було б смішно, якби не було так страшно. Того дня її сини — 2 і 5 років — як завжди, грали у дворі їхнього будинку. У всякому разі, так думала мати, інформує Ukr.Media.
Насправді ж хлопчикам спала на думку ідея відправитися на машині до ферми їх дідуся, щоб подивитися на тварин. Вони часто спостерігали, як мама водить автомобіль, і мали про це загальне уявлення.
Старший брат був вже досить високий, щоб натискати на педалі. Молодшого він посадив собі на коліна, так що той міг бачити дорогу і керувати кермом.
Ферма дідуся знаходилася в 11 кілометрах від їхнього будинку, і близько половини цієї відстані брати подолали успішно. Але на звивистій ділянці дороги дворічна дитина не впоралася з керуванням — і машина з'їхала в кювет.
На щастя, в той момент поруч не було інших автомобілів, з якими вони могли б зіткнутися. Крім того, аварія сталася в житловому районі, так що місцеві жителі швидко прийшли на допомогу дітям.
На пошуки матері хлопчиків у поліції штату Західна Вірджинія (США) пішло близько години. Вона не знала, що сини виїхали з дому, і думала, що вони грають на задньому дворі.

"Я радий, що діти не отримали серйозних травм, і сподіваюся, що надалі їх мама буде уважніше доглядати за ними», — прокоментував шериф поліції Стів Дьюзі.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.