Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Італійські військово-повітряні сили оригінальним способом підтримала своїм громадян під час карантину

​Військові вирішили підтримати свій народ незвичайним перформансом.

Італійські військово-повітряні сили під пісню Лучано Паваротті «Nessun Dorma» в небі за допомогою літаків розсіяли дим у вигляді італійського прапора, щоб підняти настрій своєї нації під час карантину, запровадженого через коронавірус, інформує Ukr.Media.
У своєрідному спектаклі, який, як повідомляється, військово-повітряні сили виконують на регулярній основі, група реактивних винищувачів використовувала кольоровий дим, щоб зобразити в небі композицію в вигляді італійського прапора.

«Єдність і командна робота завжди були принципами, на яких базується наші Збройні сили, і зараз це, як ніколи, є фундаментальним!», — зазначили представники Військово‑повітряних сил Італії, які і опублікували ролик.
Кадри цієї події стали популярними в соціальних мережах, навіть президент США Дональд Трамп поділився відео, заявивши, що «Сполучені Штати люблять Італію».
Багато користувачів мережі оцінили використання пісні в відео, в якій є такі слова, як «дивитися на зірки, які тремтять з любов'ю і надією», тим самим відзначивши, що вона чудово підходить для поточних обставин.

Додамо, що зараз Італія посідає друге місце за кількістю жертв, після Китаю.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.