Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Чехії оголосили надзвичайний стан через коронавірус

Уряд Чехії оголосив надзвичайний стан у країні через поширення коронавірусу. З 6 ранку в п’ятницю, 13 березня, забороняються театральні, музичні, кіно та інші мистецькі вистави, спортивні, культурні, релігійні, федеральні, танцювальні, традиційні та подібні заходи та інші збори, виставки, фестивалі, паломництва, шоу, дегустації, ринки та ярмарки, як державні, так і приватні, що мають понад 30 учасників.

Влада ️ Відповідно до статей 5 та 6 Конституційного акта № 110/1998 Зб., Про безпеку Чехії, уряд оголошує надзвичайний стан для території Чеської Республіки через загрозу здоров’ю у зв’язку поширенням COVID-19 з 14:00 12 березня 2020 року на 30 днів.
Присутність осіб між 20.00 та 6.00 у закладах громадського харчування також забороняється. Особиста присутність учнів у особистому художньому навчанні також забороняється.
Крім того, іноземцям із районів ризику не дозволяють в’їжджати.
«Заборона на в’їзд поширюється на всіх іноземців із зон ризику. Заходи охоплюють 13 країн: Китай, Корея, Іран, країни ЄС – Італія, Іспанія, Норвегія, Голландія, Бельгія, Великобританія, Данія, Франція, Іспанія. Водночас громадянам Чехії заборонено в’їзд у ці зони ризику», – сказав прем’єр Чехії Андрей Бабіш.
Джерело




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.