Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

10-річна дівчинка терпить знущання від однолітків через свою занадто дорослу зовнішність

У свої 10 років дівчинка має вигляд бабусі.

Через рідкісний стан шкіри маленька мешканка Камбоджі терпить знущання від однокласників і мріє зробити пластичну операцію. У 10 років дівчинка виглядає як старенька, і буддійські ченці впевнені, що дитина страждає через погану карму. Однак, лікарі вважають інакше, але навіть вони не в змозі допомогти, інформує Ukr.Media.
Учениця початкової школи Бо Ракчінг живе у віддаленому селі на околиці столиці Камбоджі, міста Пномпень, і зі спини ви легко переплутаєте її з однокласницями. Дівчинці 10 років, але від однолітків її відрізняє особливий стан шкіри, через який юна камбоджійка виглядає набагато дорослішою.
На фото Бо стоїть поруч зі своїм 11-річним братом Чеа.

Шкіра Бо здається млявою і обвислою, за що молодші родичі та однокласники звуть дівчинку "старенькою" і "бабусею". Серед братів і сестер Ракчінг — єдина, чия зовнішність може здивувати незнайомців. У школі їй теж доводиться несолодко: діти сміються з учениці, дають їй образливі прізвиська і відмовляються слухати заперечення.
У Камбоджі статус державної релігії має буддизм, тому одними з перших пояснити причини незвичайної зовнішності Бо спробували ченці. 1 серпня Ракчінг-молодша знову зустрілася зі служителем місцевого храму на ім'я Воан. Чоловік вірить у карму та реінкарнацію і вважає, що дівчинка розплачується за гріхи, вчинені в минулому житті.


"Вона ще досі не очистилася від гріхів минулого життя. Мені шкода її. Коли ми народжуємося, ми завжди отримуємо розплату за невірний шлях, обраний раніше."

Маленька Бо повністю згодна з такою думкою.
"Коли я була молода, мене застрелили. Після цього я померла. Перед моїм народженням мамі наснився сон. Вона побачила, що взяла квітку, яка вже розпустилася, а потім з'явилася я — з обличчям старої."

Чернець радить Бо стійко переносити життєві негаразди і обіцяє, що, коли дівчинка очиститься від гріхів, вона стане гарною. У лікарів інша думка з цього приводу: хоча у родини недостатньо грошей для повноцінного медичного обстеження, батькам Ракчінг вдалося дізнатися, що, можливо, їх донька хворіє на еластолізис.
Латинською мовою захворювання називається Cutis Laxa і характеризується млявою шкірою, яка вільно звисає складками. Хвороба частіше зустрічається у дітей, буває спадковою або набутою, і обумовлена порушенням метаболізму та зниженням еластичності шкіри через лихоманки або вплив певних препаратів.

Позбутися наслідків еластолізису можна лише за допомогою пластичної хірургії. Саме цей спосіб розглядає Бо. Зараз дівчинка навчається в першому класі, але мріє в майбутньому зробити пластичну операцію і "стати гарною". Поки ж Ракчінг доводиться боротися з хуліганами та зносити знущання від братів і сестер. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.