Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Мертва мати народила дитину в труні

​Жінка була на сьомому місяці вагітності і їхала на своєму автомобілі в лікарню, однак не впоралася з керуванням і потрапила дорожньо-транспортну пригоду.

Жителі Торонто були шоковані звісткою, яка миттєво рознеслася по місту. Під час похорону у жінки, яка загинула в автомобільній катастрофі, в труні народилася дитина, передає  Ukr.Media.
Жінка була на сьомому місяці вагітності і їхала на своєму автомобілі в лікарню, однак не впоралася з керуванням і потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. Вона отримала несумісні з життям травми голови і грудної клітини. Лікарі констатували смерть матері і її не народженої дитини. Тіло загиблої пролежало 17 годин у холодильнику моргу, а потім ще шість годин в будинку.
Похорони проходили на наступний день. Коли труну з жінкою опустили в могилу, пролунав дитячий плач. Працівники похоронного бюро швидко підняли труну на поверхню, відкрили її і побачили живу дівчинку. Лікарі досі не можуть зрозуміти, як дитина вижила без кисню. Зараз дівчинка знаходиться в спеціальному інкубаторі.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.