Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Прогноз National Geographic: через 40 років зовнішність людей зміниться

​Зміни на обличчя!
Зміни на обличчя!
Вчені кажуть, що в майбутньому нас чекають великі зміни, і людство теж не залишиться колишнім. Люди змінюються, кров змішується, з'являються нові обличчя, інформує Ukr.Media.
Людина постійно адаптується до мінливого середовища. Хоча ми цього й не помічаємо, процес еволюції не зупиняється. Це наочно демонструє матеріал National Geographic.
При змішанні рас і національностей з'являються люди з незвичним, а то й небаченою раніше зовнішністю. Тому знаменитий журнал задався питанням: а як виглядатиме типовий американець в 2060 році?
Зміни будуть не такими радикальними, як багато хто собі уявляє: наше тіло не мутує в подобу якогось інопланетного прибульця. Але кровозмішання призведе до того, що білі перестануть бути найчисленнішою расою.
Їм на зміну прийдуть численні метиси — чисто «європейська» зовнішність стане рідкістю. В результаті дискримінації та забобонів стане набагато менше, тому що раси перемішаються між собою в самих химерних комбінаціях.
Прогноз National Geographic: через 40 років зовнішність людей зміниться.
Всі ці портрети на замовлення National Geographic створив фотограф Мартін Шеллер. Найцікавіше, що це не оброблені знімки, а справжні нащадки змішаних шлюбів, які сьогодні виглядають незвично, а через пару десятків років стануть звичними.
Прогноз National Geographic: через 40 років зовнішність людей зміниться.
Прогноз National Geographic: через 40 років зовнішність людей зміниться.
«Змішання крові призведе до появи нових рас і, можливо, зникнення деяких старих», — пише журнал.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.