Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Серйозне ДТП: зіткнулися вантажівки з алкоголем

​У очевидців були сльози на очах.
У очевидців були сльози на очах.
На автомагістралі А10 поблизу німецького міста Людвигсфельде зіткнулися дві вантажівки, які перевозили алкоголь, інформує Ukr.Media.
Одна з вантажівок перевозила горілку, а друга - лікер. Водії не постраждали, але в результаті аварії було розбито близько 20 тис. пляшок алкоголю і на дорогу вилилося 800 літрів палива. У загальній складності у вантажівках перебувало 50 тонн алкогольних напоїв.
Причини аварії не називаються, але очевидці ДТП розповіли, що автомобіль з горілкою врізався в задню частину автомобіля з лікером. По всій видимості автомобіль, що рухався позаду, не дотримався безпечної дистанції і перед зіткненням просто не встиг загальмувати.
Серйозне ДТП: зіткнулися вантажівки з алкоголем.
«У багатьох були сльози на очах через жаль щодо знищеного товару», - сказав оператор одного з буксирів, який приїхав усувати наслідки ДТП.
Зазначимо, що у 2018 році в Німеччині сталася близько 2,6 млн дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких загинули 3180 осіб. У більшості випадків аварії ставалися через недотримання швидкісного режиму та безпечної дистанції. Другою причиною ДТП є водіння в стані алкогольного сп'яніння.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.