Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Не тільки Польща: список країн, готових надати робочі місця українцям зростає

Які країни відкриті для заробітків та скільки готові платити українцям.
Українські заробітчани освоюють нові напрямки для сезонних заробітків. І хоча Польша, як і раніше, знаходиться в топі по працевлаштуванню за кордоном, інші країни також набирають популярність, інформує Ukr.Media.
Три чверті зарубіжних вакансій впевнено займає польський роботодавець. Але є ще принаймні п'ять країн, куди наших людей приймають на роботу з розпростертими обіймами на великі оклади.
Це Чехія, з якою приходить кожна третя вакансія. В середньому тут готові платити $1 тис. Найчастіше роботодавець шукає у нас різноробочих, пекарів і пакувальників. Ще потрібні машиністи на автонавантажувачі.
На третьому місці за популярністю розташувалася Німеччина. Тут також частіше шукають різноробочих. Не менш високий попит на сортувальників і водіїв. У середньому німці готові платити за цими вакансіями в межах 41 тис. грн.
Також активно набирає іноземців Словаччина. Правда, платять тут трохи менше, ніж у тій же Чехії - близько 25 тис. грн. Підшукують все тих же різноробочих, пакувальників і зварювальників, водіїв та кухарів.
Потребує в робочих руках і Угорщина. Тут роботодавці пропонують найманим працівникам близько 18 тис. грн.
Замикає п'ятірку країн за кількістю вакансій для українців Ізраїль. Різноробочим, прибиральникам і пакувальникам там платять дуже добре - в середньому 55 тис. грн. Це в 5 разів більше середньої зарплати в Україні.
У Канаді різноробочих і зовсім готові озолотити. Середні оклади в цій країні складають 97 тис. грн. Ось тільки шукають українців не часто.
У Болгарії та Туреччині працівникам і зовсім пропонують оклади ненабагато вище українських - в середньому до 15 000 грн. Але попит на наших роботяг у другому півріччі 2018-го помітно підріс.
Все більше пропозицій надходить від хорватських компаній. «Блакитним комірцям» готові платити на рівні 28 тис. грн. Підвищення інтересу до українських трудяг йде і від Норвегії. За останні півтора року попит у тутешніх роботодавців зріс від декількох вакансій до десятків пропозицій. Оклади обіцяють чималі - в середньому 78 тис. грн. на місяць. Аналогічна ситуація складається і з французькими компаніями. Правда зарплати тут скромніші - в межах 35 тис. грн.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.