Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В нічних клубах Британії роздаватимуть беруші

При відвідуванні нічних клубів беруші є таким же необхідним предметом, як і презервативи. Експерти вважають, що ці предмети для захисту вух повинні обов'язково продаватися у всіх подібних закладах.
Британські отоларингологи переконані, що при відвідуванні нічних клубів молодим людям потрібно рекомендувати брати з собою не тільки презервативи для захисту від ЗПСШ при випадкових зв'язках, а й беруші. Справа в тому, що в цих закладах грає дуже гучна музика, яка шкідлива для слуху людини. Зокрема, вона може спровокувати тиннитус - вкрай неприємний розлад, що супроводжується дзвоном у вухах. На думку експертів, в нічних клубах і пабах необхідно встановлювати спеціальні автомати для продажу кольорових берушей, точно так само, як сьогодні там використовують автомати з презервативами.

"Завдяки просвітницькій кампанії, а також соціальній рекламі, яка тривала кілька десятиліть, сьогодні багато молодих людей беруть з собою презервативи при відвідуванні нічних клубів і вечірок, оскільки безпечний секс дозволяє їм позбутися від дуже багатьох проблем, - говорить експерт-отоларинголог Джемма Твітч. - Я думаю, що беруші потрібно зробити таким же необхідним предметом. Їх слід продавати в спеціальних вендінгових апаратах, випускаючи в різних кольорах і дизайні, можливо, навіть з використанням різних ароматів. Згадайте величезну кількість людей, які гуляють по вулицях міст з навушниками у вухах, так чому б не почати поширення крихітних вушних затичок, які збережуть слух?"

Тиннитус - це характерний дзвін у вухах, який не виникає у відповідь на будь-які зовнішні слухові подразники. Він утворюється в результаті пошкодження волосяних клітин равлики у внутрішньому вусі, що відбувається через потужні звукові вібрації. Сильний шум - це головна причина тиннитусу, а молодь стикається з цим шумом саме під час відвідування нічних клубів. Втім, до тиннитусу також може призводити і звичка слухати музику через навушники при дуже високому рівні гучності. Тиннитус невиліковний, про що молоді люди, на жаль, не думають або просто не знають.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.