Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Чехії знайшли ділянку, яка досі належить гестапо

Після війни через низку бюрократичних помилок ділянка не потрапила до жодного із нових власників.На південному сході Чехії виявлено маленьку земельну ділянку, яка формально досі належить гестапо.
Як повідомляє інформаційний портал iDnes.cz, ділянка площею 30 квадратних метрів в околицях містечка Годонін належала до Другої світової війни єврейській родині, яка загинула під час Голокосту. У 1943 році, під час нацистської окупації, вона була занесена до кадастрових списків, причому як власника було вказано місцеве управління гестапо.
Після війни через низку бюрократичних помилок ділянка не потрапила до жодного з нових власників, а 1982 року під час чергового кадастрового перепису була знову записана як така, що належить "управлінню державною таємницею поліції", хоча відомства з такою назвою в тодішній Чехословаччині не існувало.
Помилку виявили лише зараз. Місцеве управління земельного фонду обіцяє швидко виправити її і приєднати ділянку до тих земельних угідь у цьому районі, які перебувають у віданні держави.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.