Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Жінка викинула новонароджене немовля у туалет і лягла спати (ФОТО)


У Тернопільській області 34-річна жінка викинула свою новонароджену дитину у вуличний туалет та лягла спати. Про це повідомили у пресслужбі поліції Тернопільської області. Дитину дістали мертвою.

21 серпня з післяродовими травмами та сильною кровотечею до медзакладу шпиталізували жительку одного із сіл Кременецького району.

До лікарні жінку привіз чоловік. Постраждалу прооперували. Жінка не зізнавалася, що у неї були пологи, тому про відсутність дитини медики повідомили на лінію «102».



«Родичі стверджують, що про вагітність не здогадувалися, бо жінка повної тілобудови, й до останнього працювала в полі. Під час проведення слідчо-оперативних заходів стало відомо, що жителька Кременеччини народила ймовірно в ніч з 18 на 19 серпня. Чоловікові нічого не повідомила, викинула дитину у туалет у дворі й лягла спати. 21 серпня вона вийшла на роботу, де їй стало погано», — йдеться у повідомленні.

Жінка не поясняє свій вчинок. Родина підозрюваної забезпечена. Подружжя виховує двох дітей віком 13-ти та 15-ти років.

Поліцейські відкрили провадження за ст. 117 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство матір’ю своєї дитини). Чи народився хлопчик живим, встановить судово-медична експертиза. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.