Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Заморозки і дощі: синоптик шокувала прогнозом погоди на кінець травня


У неділю, 17 травня, Україна знову заллє дощами. Початок нового тижня буде холодним і вітряним, потім 22-23 травня в країні прогнозують заморозки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.
За її словами, дощі йтимуть в західних, північних і центральних областях, а також в Одеській області.
"Протягом дня дощі переміщатимуться через центральні області та пізно ввечері досягнуть Харківщини, Дніпра з районами, а вже в ніч на вівторок накриють схід України", – уточнила Діденко.
У південній частині країни опади також пройдуть ближче до вечора, проте Крим і південні райони уникнуть вологої повітряної маси.
Синоптик повідомила, що кінець травня цього року, за попередніми прогнозами, буде холодним. В районі 22-23 травня на заході, півночі та місцями в центральних областях України є ймовірність заморозків.
"Карта 3 – це температура повітря, яка прогнозується на ніч 23 травня на висоті півтора кілометри. Наголошую, за попередніми прогнозами. День, звичайно, буде теплішим", – зазначила Діденко.
У Києві 17 травня йтимуть дощі, температура повітря помірна – +16...+18 градусів. Такий температурний рівень залишиться, переважно, на весь наступний тиждень.
"Найближчі синоптичні новини складаються з фронтів, дощів, сильних вітрів і навіть, можливо, заморозків", – додала синоптикиня.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.