Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Перукарням і кав’ярням приготуватися до відкриття: документ МОЗ майже готовий

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що у Міністерстві охорони здоров’я готується перелік тимчасових протиепідеміологічних вимог до перукарень, салонів краси, господарчих магазинів, кав’ярень тощо, виконуючи які вони зможуть працювати.

Перукарням і кав’ярням приготуватися до відкриття: документ МОЗ майже готовий

Джерело: Ляшко у Facebook

Пряма мова: "Урядом планується пом’якшення карантину… Наразі в МОЗ ми вже фіналізуємо тимчасові вимоги щодо профілактичних заходів при здійсненні обслуговування в перукарнях та салонах краси, при торгівлі господарчими товарами, роботи кав’ярень, автомийок, адвокатських та нотаріальних послуг тощо".

Деталі: За словами головного державного санітарного лікаря, МОЗ планує опублікувати відповідний документ на вихідних, щоб у підприємців був час підготуватись до відкриття.

"Карантин в Україні працює. Введенні профілактичні та протиепідемічні заходи дали свій результат. І як би вже не хотілось всім нам позбавитись цього карантину і коронавірусу, треба все ж таки включити тумблер терпіння. Терпіння, яке дозволить нам вийти з карантину вчасно. А не передчасно.
Зараз ми будемо чути дуже багато про вплив карантину на економіку.
Але дуже мало ми почуємо про можливі економічні втрати від смертності, захворюваності та інвалідизації населення. Втрати, що пов’язані з недовиробництвом внутрішнього валового продукту через вибуття людини з трудової діяльності через коронавірусну хворобу. Втрати, що пов’язані з наданням медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу. І втрати, що пов’язані, ненаданням, через коронавірус, медичної допомоги тим хто її потребує.
Урядом планується пом’якшення карантину. Але за певних умов. За певних протиепідемічних, а не політичних умов!
Наразі в МОЗ ми вже фіналізуємо тимчасові вимоги щодо профілактичних заходів при здійсненні обслуговування в перукарнях та салонах краси, при торгівлі господарчими товарами, роботи кав’ярень, автомийок, адвокатських та нотаріальних послуг тощо. Плануємо опублікувати їх на вихідних щоб був час підприємцям підготуватись до відкриття.
Але завжди є але.
Ми повинні наголосити, а ви повинні це почути.
Повна відміна карантину без запровадження обгрунтованих профілактичних заходів - це 120-140 тис. смертей до кінця вже цього року. Такий от прогноз отримав від Kyiv School of Economics", - йдеться в дописі головного державного санітарного лікаря України.

Перукарням і кав’ярням приготуватися до відкриття: документ МОЗ майже готовий


Українська правда ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.