Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

МОЗ закликало українців залишитись вдома на Великдень: відео

МОЗ закликало українців залишитись вдома на Великдень: відео

МОЗ у відеоролику закликало українців залишатись вдома на свята і дотримуватись режиму карантину. Як приклад, Міністерство охорони здоров'я продемонструвало кадри відзначення Великодня за кордоном під час пандемії.

Через спалах коронавірусу великодні традиції змінилися вперше за багато років: в Ізраїлі традиційна для Песаха церемонія біля Стіни плачу пройшла без глядачів, у Ватикані Папа Франциск здійснив хресну ходу на порожній площі Святого Петра.

Натомість, продемонструвало у відео МОЗ, у Чернівецькій області, де один з найбільших в Україні спалахів коронавірусу, люди масово зібрались біля церков у Вербну неділю, ігноруючи карантинні обмеження.

Дивіться відео МОЗ за покликанням.


Раніше Всеукраїнська рада церков домовилася, що богослужіння у всіх храмах України всіх без винятку конфесій відбуватимуться виключно за участю священнослужителів. На Великдень служби в храмах відбуватимуться без прихожан: паски освячуватимуть на вулиці Великодні кошики освячуватимуть на вулиці. А для того, щоб до служби змогли долучитися прихожани, будуть онлайн-трансляції.

Станом на 13 квітня в Україні підтвердили 3 102 випадки зараження COVID-19, серед інфікованих – 93 пацієнти померли, ще 97 хворих – одужали.

Джерело ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.