Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Пенсіонерам в Україні тричі доплатять навесні 2020: кому пощастить




Пенсії в Україні будуть тричі підвищуватися навесні 2020. Це стосується індексації виплат, одноразової допомоги та доплат за віком. Хто може розраховувати на надбавку до щомісячної пенсії – в матеріалі Styler.
“Карантинна тисяча”У квітні понад 10 млн українських пенсіонерів отримають обіцяну доплату через введення карантину в Україні – 1 тисячу гривень.
Крім того, міністр соцполітики Марина Лазебна заявила, що на доплату можуть також розраховувати люди з інвалідністю та одержувачі соціальних пенсій. Всього в Україні близько 400 тисяч таких людей.
Індексацію проведуть у травніІндексацію трудових пенсій з урахуванням інфляції і рівня середньої зарплати проведуть у травні. На гарантоване підвищення щомісячних виплат після індексації можуть розраховувати близько 7 млн українських пенсіонерів.
На індексацію не можуть розраховувати: працюючі пенсіонери (їм проводять перерахунок окремо), ті, хто оформив пенсію нещодавно (у 2019-2020 роках), отримувачі соціальних пенсій (які не мають необхідного страхового стажу), одержувачі максимальних пенсій, довічного утримання та інші категорії.
Доплата тим, кому за 80У Міністерстві соціальної політики також пообіцяли у травні додати по 500 грн до щомісячних виплат тим пенсіонерам, яким 80 років і більше. Таких в Україні близько 1,5 мільйона.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.