Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Термінова новина: заражена коронавірусом заробітчанка втекла з лікарні



Про це повідомляє видання Дзеркало.
За інформацією ЗМІ, жінку, яка повернулася із заробітків із Бельгії, в обласну лікарню госпіталізували примусово. 23 березня жінка літаком повернулася з Брюсселя. Після прибуття в Україну у неї виявили підвищену температуру, при проведенні швидкого тесту на COVID-19 був отриманий позитивний результат.
У той же день каретою швидкої допомоги її госпіталізували в Олександрівську клінічну лікарню Києва, де провели аналіз швидким тестом на COVID-19, результат негативний.
Вночі на 24 березня пацієнтку перевели до Київської лікарні №4, об 1:00 їй зробили аналіз швидким тестом, результат – негативний. 11:00 повторно зробили аналіз швидким тестом – результат позитивний. Виставлено діагноз: підозра на інфікування COVID-19.
24 березня по обіді пацієнтка з невідомих причин вирішила покинути лікувальний заклад і, ймовірно, планувала повернутися додому. На дзвінки не відповідала, на контакт з лікарями не виходила.
Правоохоронці провели необхідні заходи і затримали жінку разом з її чоловіком (який, швидше за все, зустрічав її) на трасі біля Раківчик Івано-Франківської області. Обох – і жінку, і чоловіка – госпіталізували в обласну інфекційну лікарню. Встановлюються методи пересування жінки з Києва.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.