Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

За лічені дні Україна повністю закриє авіасполучення


Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявляє про “повне обмеження” пасажирського авіасполучення з 17 березня. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі одного з телеканалів.
“Я думаю, що на початку наступного тижня буде обмежена робота пунктів пропуску на повітряних воротах нашої держави”, – зазначив спікер.Разумков зауважив, що Рада національної безпеки та оборони напрацювала перелік превентивних заходів, які будуть реалізовані найближчим часом.
“Щодо пасажирського сполучення – 17 березня, з 00 годин воно буде повністю обмежене”, – заявив голова ВР.На уточнення, чи йдеться про повне закриття всього сполучення, не лише авіа, Разумков сказав:
“Пасажирського сполучення – повністю авіа. Якщо ми говоримо для суходолу та морського, в першу чергу, суходолу, то наші громадяни будуть мати можливість повертатися на територію нашої держави”.Також на питання, що робити громадянам України, які не повернуться до 17 березня, голова ВР зазначив: “Я думаю, що авіаційний транспорт не є єдиним, і я думаю, що будуть інші механізми повернення громадян. Однак, виїжджати за територію нашої держави громадяни України не зможуть”.
Так, спікер, зокрема, пояснив, що “автотранспорт – це спосіб повернення до території нашої держави”.
Пізніше він додав: “Насправді, ми закриваємо не пасажирське авіасполучення, ми закриваємо пункти пропуску”.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.