Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Спалах коронавірусу: як евакуюватимуть українців з Китаю (ВІДЕО)



Для того, щоб запобігти потраплянню коронавірусу Covid-19 в Україну, всіх українців, яких евакуюють з Китаю, піддадуть спеціальному медичному контролю.
Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV.
За його словами, люди з температурою вище 37,2° не потраплять на літак, а проходитимуть процедури в місцевій лікарні. Розпочнеться евакуація з того, що китайська влада доставить наших громадян до літака в Ухані.
«Далі – медичний контроль. Після перевірки люди підуть на літак. Там їм видадуть засоби захисту, гігієни, харчування, маски, які мінятимуть тричі за час польоту», – сказав Аваков.На борту літака знаходитимуться 16 членів екіпажу, двоє лікарів, медсестра, працівник консульства, поліцейський і військовий.
Літак приземлиться в одному з українських аеропортів, де піде на спеціальну санітарну стоянку. Його зустрінуть співробітники ДСНС.
Всіх пасажирів і членів екіпажу, які перебували в літаку, посадять в автобуси, після чого проведуть дезінфекцію авіалайнера. Всі відходи, фільтри, серветки, залишки їжі спалять.
Автобуси попрямують до місця перебування на карантині в супроводі Нацполіції, Нацгвардії і ДСНС. Там їх розселять в корпус або корпуси з усім необхідним для комфортного життя.
Також за ними спостерігатимуть лікарі. Поруч розгорнуто штаб сил Нацгвардії і ДСНС, щоб охороняти базу. Всі відходи з бази фільтруватимуть і знищуватимуть. Вони не потраплять в загальну міську каналізацію.
Крім того, для недопущення зараження коронавірусом, працівники бази карантину будуть одягнені у спецкостюми.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.