Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вистрелив чотири рази, а тоді застрелився сам: українку в Іспанії вбив співмешканець


В Іспанії, в одній із квартир міста Пуертольяно поліція виявила тіла 53-річного іспанця та 61-річної українки. Обоє були застрелені з одного пістолета ще 10 січня.
Поліція вважає, що причиною вбивства стало домашнє насильство. Чоловік кілька разів вистрілив в українку, а потім застрелився сам, передає "Обозреватель".
Правоохоронці розповіли, що до них звернувся брат іспанця, 53-річного Антоніо Санчеса Тальего. Він кілька днів не міг із ним зв'язатися. Поліції довелося лізти в квартиру за допомогою пожежників, оскільки приміщення розташоване в мансарді на вулиці Калле Фуенте.
Іспанець чотири рази вистрілив в українку Ольгу, а потім застрелився сам. Поліцейські знайшли в квартирі п'ять гільз. Деякі сусіди зізналися, що чули постріли, але ніхто не викликав поліцію.
Зустрілися Ольга й Антоніо на одному телешоу, яке займається тим, що знайомить людей один з одним. Жінка сиділа в студії іспанського телеканалу, коли туди подзвонив 53-річний Антоніо і побажав зав'язати з нею стосунки. Стосунки тривали майже рік. Місяць тому жінка переїхала до іспанця.
Відомо, що чоловік працював пожежником, і має дві дочки. Одна з них повідомила, що у батька була зброя. Він захоплювався стрільбою. Ольга родом із Маріуполя, принаймні, так зазначено на її сторінці в соцмережі. В місті вона закінчила школу й інститут. Жінка прожила в Іспанії останні 20 років, працювала інженером-електриком.
Має дві сестри. Вони живуть у Росії. Одна з сестра відвідувала жінку в Іспанії.
Сім'я жінки зовсім недавно дізналася про смерть Ольги, бо досі ніхто з рідних не претендував на те, щоб забрати її тіло для похорону. Місцева влада змушена буде сама ухвалити рішення про поховання Ольги.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.