Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Католицьке різдво 2019: коли буде та традиції свята

Коли буде вихідний на католицьке різдво, історія свята
Католицьке Різдво, https://bitly.su/jH4Js
В Україні настає низка новорічних свят, які святкують з 19 грудня і завершують 19 січня на хрещення. 25 грудня нас чекає свято - Католицьке Різдво. У нашому матеріалі дізнайтеся, що це за свято, звідки воно пішло і які існують традиції.

Свято Католицького Різдва

Щорічно католицьке Різдво святкується 25 грудня, в 2019 році воно перепадає на середу, тобто на робочий день. Але не дивлячись на екватор робочого тижня цей день буде вихідним. Таке стало можливим з 2017 року, коли уряд нашої країни вніс католицьке Різдво в число державних свят. До 2017 року свято звичайно ж теж святкували, але він не вважався вихідним днем.
В цілому католицьке Різдво є одним з найважливіших християнських свят, вітати один одного починають рано вранці, а закінчують пізно ввечері. Його історія, безпосередньо пов'язана з подіями народження Сина Божого у діви Марії в місті Віфлеємі.
Євангелійська історія говорить про те, що в той рік, коли народився Ісус Христос імператор Римської імперії Август видав указ, щоб провели перепис населення. Іудеї тоді теж були частиною Римської імперії тому їм теж було наказано з'явиться в місто свого народження. Самі Йосип разом з Дівою Марією вирушили до Віфлеєму, щоб там пройшло народження малюка. Так як в місті був великий наплив людей, то Йосип і Марія не змогли потрапити в готель, тому, коли прийшов момент народжувати Марія це зробила просто в печері, де ховали худобу від поганої погоди. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.