Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

“Голівуд відпочиває”: пенсіонер підпалив будинок, намагаючись вбити колишню кохану (ФОТО)



Це сталося на Рівненщині, о пів на першу ночі чоловік розбив вікно та пробрався до будинку, де проживала його колишня 62-річна співмешканка. Він жбурнув до кімнати три зарання підготовані коктейлі Молотова, які миттєво спалахнули.
У будинку на той момент окрім господині перебував її син, який почув підозрілі звуки битого скла та шуму. Він забіг до кімнати та загасив полум’я. Зловмиснику вдалось втекти, а чоловік тим часом викликав поліцію.
На місце прибула оперативна група з кінологами. Жінка розповіла, що до підпалу, ймовірно, міг бути причетний її колишній 70-річний сусід, з яким вона мала давній конфлікт. На його слід і направили вівчарку Грозу.
Вона вловила запах підозрюваного та повела слідчих до лісу. Зрозумівши, що його знайдуть чоловік вийшов з лісу та сховався в одному із будинків села. Та вівчарка таки допомогла слідчим знайти зловмисника.
“Пенсіонер зізнався у скоєному та розповів, що колись мав роман з 62-річною жінкою. Втім, стосунки не склались тож він хотів підпалити будинок, у який, наче б то, вклав гроші.Чоловіка затримали та помістили до ізолятора на час слідства. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення пенсіонеру про підозру. Якщо провину чоловіка доведуть у суді – йому загрожує довічне ув’язнення”, – повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області .










Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.